top of page

SPOOKI - og det magiske gullgarnet

Spooki og jakten på det magiske gullgarnet handler om spøkelsesjenta Spooki som må ut på jakt for å få tak i nye gullgarn til familien sin.  Alle spøkelser er usynlige for oss mennesker takket være de magiske gullgarnene de har på seg. Hvis Spooki ikke lykkes med oppdraget vil spøkelsene fly til værs og sprekke.

 

«Spooki» er en skummelmorsom forestilling.
Skummel fordi den handler om spøkelser, og morsom på grunn av alle de rare og morsomme figurene du treffer gjennom forestillingen.  Du vil le deg skakk av forvirrede soldater, en spøkelsesredd Kommandant,  en skummelmorsom edderkopp, glemske spøkelser, hodeløse Knut og den litt overivrige amatørprivatdetektiven Fru Hopp.  Skurkene, søstrene Sook Vaat, vil stjele alt gullet som må til for å lage usynlighets-garn, men heldigvis har alle snille spøkelser og menneskebarn en kjempe-stilig-overlegen-plan for å bevare familien Spookis hemmelighet om magiske usynlighets-garn.

Forestillingen inneholder de fleste elementer som barn og voksne setter stor pris på. Ellevill slapstickhumor, teite skurker, vennskap og samhold på tross av forskjeller, flott musikk, sang, store fellesnummer, og ikke minst barn som ordner opp til sist - sammen med noe så spennende som spøkelser.

Manus er skrevet av Hans-Petter Thøgersen,
etter en idè av Sten Helberg.

 

Musikken er komponert av Svein Gundersen.

 

Regi, bearbeidelser, og tilrettelegging for FBUT
er ved Ole-Hermann Gudim Lundberg.

 

Koreografi: Anniken Bakken Lundberg

 

Regiassistent: Anne Haug

 

Sanginstruktør og koransvarlig: 
Sander Amadeus Thoresen

bottom of page