Web-bilde-skatten-1.jpg

For 34. året på rad blir det forestilling på St.Croix med
Fredrikstad Barne- og Ungdomsteater.

2010 - present

8. mars 2020 hadde Fredrikstad Barne- og ungdomsteater  premiere på en familiemusikal basert  på boken om ”Skatten på Sjørøverøya” av Robert Louis Stevenson. 

På grunn av restriksjoner grunnet Covid-19 ble teateret nødt til å avlyse alle forestillinger denne våren, men vi vil forsøke å gjennomføre nye forestillinger i månedskiftet august-september. 

 

Forestillingen er skrevet av ”Kulturværste” ved Svein Gundersen (musikk), Hans-Petter Thøgersen (tekst) og Ole-Hermann Gudim Lundberg (Regi/konsept og tekstbidrag).

 

Historien tar for seg unggutten Jim Hawkins kamp med Long John Silver og hans pirater, om å finne den fryktede Kaptein Flints sjørøverskatt før sjørøverne. Jakten på skatten bringer Jim Hawkins og hans venner fra et vertshus i England, via en seilas med skonnerten ”Hispaniola” til eksotiske himmelstrøk til den beryktede sjørøverøya  – hvor kampen om skatten vil stå.

 

Årets forestilling er en velkjent og spennende historie krydret med tøffe skattejegere, ungdommelig pågangsmot, og dumme sjørøvere i fartsfylte sang og dansenummer.   

 

Vil våre venner klare kampen med sjørøverne, får de uventet hjelp, og hva med gjenferdet til kaptein Flint som våker over skatten?Den som benytter sjansen og besøker forestillingen vil få alle svarene!

 

Forstillingen passer for barn og voksne i alle aldre, og anbefales alle som er glad i sang, dans, musikk, humor, og en spennende fortelling.

2010 - present
Så ta turen til Store Sal på St. Crox fra 8. mars 2020