top of page
Webgrafikk-Oz.jpg

Velkommen til en ny og frisk familieforestilling med

Fredrikstad Barne- og Ungdomsteater.

2010 - present

Magiske OZ handler om Dorothy, som ikke helt finner seg til rette etter å ha flyttet til tante, onkel og sine søskenbarn på landet.  Etter div utfordringer, hjemlengsel og ikke like snille medelever, havner hun etter i et ekstremt uvær på skolen i det magiske landet OZ - hvor hun sammen nye venner må løse små og store utfordringer for å finne veien hjem i seg selv igjen.

 

Sammen med Totto, hennes egen hund som nå plutselig kan snakke med henne, møter de mange merkelige, snille, og morsomme figurer  som den gode feen Glinda, Blomsterputtene, Fugleskremselet, Tinnmannen, Løven.  Sammen må de lure den noe skumle heksa som sammen med sin heksegarde forsøker å hindre Dorothy på sin vei til Trollmannen fra Oz  i Smargdbyen.  Om de 2 noe forvirrede portvaktene vil slippe henne inn hvis de når frem gjenstår å se.

 

Med nykomponert sang og musikk fortelles historien via store fengende sang- og danse-nummer,  massevis av spilleglede, og morsomme situasjoner.

 

Manus er fritt basert etter boka om Trollmannen fra OZ av Frank L Baum.

 

Historien er et eventyr i seg selv men handler i vår versjon like mye om å finne egen identitet, tilhørighet og egen selvfølelse som barn og ungdom i dagens samfunn.

 

Regi og Koreografi: Ole-Hermann Gudim Lundberg og Anniken Bakken Lundberg.

Sangansvarlig: Aina Beate Gundersen  / Scenografi: Ida M. Frederiksen.

2010 - present
Så ta turen til Store Sal på St. Crox fra 13. mars 2022
bottom of page